Tuinontwerp

Ontwerpen
De basis van een tuin is een goed ontwerp!
Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of wilt u een bestaande tuin ingrijpend aanpassen dan is een goed plan onontbeerlijk. Een tuinontwerp kan geheel door ons verzorgd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw tuin te ontwerpen. Hierbij zijn wij u graag van dienst.

Tuinstijl
Uiteraard zijn wij bekend met de meest gangbare tuinstijlen van Europa. De meest bekende zijn de formele stijl, de boerderijstijl, de moderne stijl, de oosterse stijl en de natuurlijke stijl. Het zijn stijlen die allen in aanmerking kunnen komen voor uw tuin. De mogelijkheden, mede door de inbreng van water en/of hout, zijn eindeloos en verrassend!

Ontwerpfase

Tijdens de ontwerpfase kunt u aangeven naar welke stijl uw voorkeur gaat of welke elementen u belangrijk vindt in uw tuin. Parkstad Hoveniers vindt het belangrijk dat haar klanten betrokken zijn bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de tuin. De tuin is immers een verlengstuk van uw huis, uw leven. Het is belangrijk dat de tuin naar wens is en dat u er lang van kan genieten.